Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Troelstra & De Vries

Elke vakman kent de dakrollen van Troelstra & de Vries. Al sinds 1930 produceert dit familiebedrijf uit het Friese IJlst de beste bitumineuze dakrollen die er zijn.

Keromat is voorraadhoudend dakbedekking groothandel en  levert de Topproducten van Troelstra & de Vries die zich kenmerken door een vlotte, probleemloze verwerking en een ongekende levensduurverwachting. Reden waarom vakmensen er al generaties lang mee werken. Vaak van vader op zoon. Want met de producten van Troelstra & de Vries lever je gegarandeerd vakwerk. Omdat ze gemaakt zijn van de beste grondstoffen.

Topkwaliteit is geen compromis, dat is continue streven naar het hoogst haalbare. Door elke dag te kijken of het niet nóg beter kan. Dat is de missie van Troelstra & de Vries, dakvernieuwers sinds 1930.

Bij Keromat leveren we producten van Troelstra & de Vries met Venedak-keurmerk en KOMO attest-met-productcertificaat (Garantgum en Varyflex) of met KOMO productcertificaat (overige types). Op al onze gemodificeerde toplagen krijgt u 10 jaar venedak-garantie op lekkage en materiaalgebreken. Troelstra & de Vries  bevat de beste grondstoffen die je kunt vinden. Neem nu onze beroemde Garantgum-toplaag. Die dankt zijn ongekende duurzaamheid vooral aan het ongewoon hoge percentage kwalitatief hoogwaardig APP, het kostbaarste bestanddeel van het product. Garantgum bevat dus nauwelijks vulstof. Dat is uniek. De ander componenten zoals bitumen en inlages worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Het gehele productieproces verloopt onder strikte gecertificeerde kwaliteitsbewaking.

Keromat verkoopt onder andere:

Garantgum APP toplaag. De norm in dakbedekking. Bedekt inmiddels meer dan 75 miljoen m2 dakoppervlak. Oersterke toplaag met APP modificatie voor optimale buigzaamheid en een maximale UV-bestendigheid. Hoge ponsweerstand. Zeer duurzaam. Voor toepassing op platte en hellende daken, in kelders en als onderlaag voor daktuinen en dakterrassen en als vijverbekleding. keuze uit 2 inlage-types en zes leislagkleuren.

Unicoat basislaag. Basislaag van eenzijdig gebitumineerde polyestermat voor toepassing in een tweelaags mechanisch bevestigd of een losliggend geballast daksysteem met een Garantgum of Varyflex toplaag.

Varyflex SBS toplaag. Flexibele toplaag met SBS-modificatie voor een soepele verwerking en een blijvende elasticiteit. Ideaal voor dakrenovaties en andere toepassingen waar blijvende elasticiteit en hoge pons en vermoeidheidsweerstand essentieel zijn.

Extrubit ECB toplaag. Toplaag voor platte en hellende daken. Ook geschikt voor groen en parkeerdaken. Combineert de voordelen van bitumen met die van kunststof. Extreem elastisch en extreem duurzaam. Gaat moeiteloos 30 jaar mee. Homogeen, vlak, worteldoorgroeibestendig, kleurvast. Uitstekende milieu-eigenschappen. Geschikt voor alle ondergronden.

Alushield onderlaag. Dampremmende onderlaag. Bestaat uit een inlage van zware aluminiumfolie, onder en boven gecoat met bitumen. Toegepast in situaties waar geen waterdamp vanuit de onderliggende ruimtes mag doordringen in het systeem van dakisolatie en dakbedekking.

Download

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!